Няколко думи

За нас

"Кристал Винил" ООД

e специализирана в производството на ТИР покривала – (стандартни и нестандартни), брезенти за автомобили, каравани, кемпери, както и покривала за всякакви други транспортни средства, промишлени машини и съоръжения. Притежава сертификат по ISO 9001:2015 от своето създаване. Фирмата разполага с последно поколение компютъризирани машини за обработката на винил и кристал, с които гаранираме на нашите клиенти бързина и отлично качество.

Всички изделия се произвеждат с материали от световни производители:

– Винил: Мелер – Германия, Хайтек – Германия, Сиоен – Белгия, Диксон – Франция, Сатлер – Австрия

– Кристал: Ахилес – Япония, Джованарди – Италия

-Крепежни елементи, алуминиеви профили и консумативи: Франц Мидерхофт, Шварц Мюлер, Бозамед – Полша

Кристал Винил ООД издава на своите клиенти писмена гаранция с гаранционна карта както следва:

5 години гаранция при изработката на тир покривала и брезенти

2 години гаранция за ветроупорни завеси

Фирмата ни е специализирана и в производството на всякакви широкоформатни рекламни продукти и услуги, доказан лоялен и надежден партньор в реализацията на всеки индивидуален и нестандартен проект с персонален подход към всеки клиент. На Ваше разположение е нашият сплотен и опитен колектив с висока професионална квалификация в дигиталния печат, проектиране и дизайн, монтаж.

Кристал Винил ООД разполага с богат производствен парк от над 20 специализирани модерни машини за индустриален UV, Латекс и солвентен печат, ламиниране, капсоване, изработка на метални конструкции и довършителна обработка на утвърдени производители – Keundo, ThunderJet, Zund, HP, Seal, Ricoh, Forstrom и др. с което предлага затворен кръг на обслужване от идея до краен продукт.

За нас 1

Нашия екип

Voluptates ratione! Egestas eligendi eaque magnam voluptate cupidatat vitae proin fringilla qui eget eligendi? Impedit eveniet, fugiat vero..

За нас 2
Jon Dow
lead Interior Designer
За нас 3
Diane Banks
Interior decorator
За нас 4
Mike straut
Interior Designer
Нашите партньори
Scroll to Top