Няколко думи

За нас

"СЕРЕНИТИ ГРУП БЪЛГАРИЯ" ЕООД

e специализирана в производството на ТИР покривала – (стандартни и нестандартни), брезенти за автомобили, каравани, кемпери, както и покривала за всякакви други транспортни средства, промишлени машини и съоръжения. Притежава сертификат по ISO 9001:2015 от своето създаване. Фирмата разполага с последно поколение компютъризирани машини за обработката на винил и кристал, с които гаранираме на нашите клиенти бързина и отлично качество.

Всички изделия се произвеждат с материали от световни производители:

– Винил: Мелер – Германия, Хайтек – Германия, Сиоен – Белгия, Диксон – Франция, Сатлер – Австрия

– Кристал: Ахилес – Япония, Джованарди – Италия

-Крепежни елементи, алуминиеви профили и консумативи: Франц Мидерхофт, Шварц Мюлер, Бозамед – Полша

“СЕРЕНИТИ ГРУП БЪЛГАРИЯ” ЕООД издава на своите клиенти писмена гаранция с гаранционна карта както следва:

5 години гаранция при изработката на тир покривала и брезенти

2 години гаранция за ветроупорни завеси

Фирмата ни е специализирана и в производството на всякакви широкоформатни рекламни продукти и услуги, доказан лоялен и надежден партньор в реализацията на всеки индивидуален и нестандартен проект с персонален подход към всеки клиент. На Ваше разположение е нашият сплотен и опитен колектив с висока професионална квалификация в дигиталния печат, проектиране и дизайн, монтаж.

“СЕРЕНИТИ ГРУП БЪЛГАРИЯ” ЕООД разполага с богат производствен парк от над 20 специализирани модерни машини за индустриален UV, Латекс и солвентен печат, ламиниране, капсоване, изработка на метални конструкции и довършителна обработка на утвърдени производители – Keundo, ThunderJet, Zund, HP, Seal, Ricoh, Forstrom и др. с което предлага затворен кръг на обслужване от идея до краен продукт.

Нашия екип

Voluptates ratione! Egestas eligendi eaque magnam voluptate cupidatat vitae proin fringilla qui eget eligendi? Impedit eveniet, fugiat vero..

За нас 1
Jon Dow
lead Interior Designer
За нас 2
Diane Banks
Interior decorator
За нас 3
Mike straut
Interior Designer
Нашите партньори
Scroll to Top