Ветроупорни завеси

Ветроупорни завеси са една от основните ни дейности, приложението им е изключително разнообразно. Те могат да бъдат използвани както за предпазване от вятър, дъжд и сняг, така и за индустриални цели.  През последните години се постарахме да изчистим и оптимизираме най – масовите варианти на продукта, така че да бъдат удобни за поддръжка, задвижване и най – вече дълготрайност и издръжливост. Ветроупорни завеси се изработватот кристал (прозрачно PVC) обкантени с PVC винил, само от PVC винил, както и в някои случаи от акрилен плат. Изработваме и индивидуални проекти, които са с различно захващане и монтаж в зависимост от изискванията на клиента.

На всеки един от моделите, които предлагаме могат да бъдат добавени рекламни надписи с директен UV печат CMYK+ бяло + лак върху кристал или винил като изображенията имат висока устойчивост на атмосферните условия. Също може да изработим  рекламен надпис и от специално  PVC фолио, каширано върху материала /кристал или винил/.

Основни варианти:

1. Ветроупорни завеси на релси. Движението на завесата е хоризонтално (ляво – дясно) – варианта, който има най – широко приложение, лесно се обслужва както отвътре, така и отвън. Подходящо за затваряне на отвори, които често се използват.

2. Стационарни ветроупорни завеси (на копчета) – прибирането/ спускането на завесата е вертикално, като се навива ръчно нагоре. – Този вариант е подходящ за заведения и частни имоти, при които няма нужда от често отваряне и затваряне

3. Ветроупорни завеси с механизъм. Движението на завесата е вертикално (горе – долу), посредством механизъм, който се задвижва с манивела. Подходящ е за трудно достъпни места.

Всеки клиент получава индивидуален подход и  двегодишна писмена гаранция с гаранционна карта.

“СЕРЕНИТИ ГРУП БЪЛГАРИЯ” ЕООД е вашият надежден партньор при реализацията на всеки индивидуален и нестандартен проект с персонален подход към всеки клиент. На Ваше разположение е нашият сплотен и опитен колектив с висока професионална квалификация в дигиталния печат, проектиране, дизайн и монтаж.

Приоритет в нашата работа е клиента да е удовлетворен.

Имате само идея, заедно с нашия екип ще  Ви съдействаме за да я превърнем в реалност.

Scroll to Top